Bari Zsuzsanna, Okleveles Pozitív Fegyelmezés tréner, a “Positive Discipline” Nemzetközi Szervezet tagja, a Pozitív Fegyelmezés Magyarország alapítója vagyok.
30 éve vagyok az oktatási területen, mint Montessori pedagógus. 2003-ban a nigériai Kaduna nemzetközi iskolában (Kaduna International School) tanítottam, ahol az iskola által szervezett multidiszciplináris tanulmányok keretében ismerkedtem meg a pozitív fegyelmezéssel.
Először a ‘Pozitív Fegyelmezés az osztályban’ című könyvvel találkoztam, melynek hatására elkezdtem részletesebben tanulmányozni a Pozitív Fegyelmezés alapjait, módszereit, valamint Alfred Adler és Rudolf Dreikurs munkásságát (az ő elméletükön alapszik a Pozitív Fegyelmezés).
Oktatóim között volt Dr. Jane Nelsen, a Pozitív Fegyelmezés (Positive Discipline) program alapító tagja is. 2006-ben, a tanulmányaim befejeztével a Positive Discipline Association hivatalos tagja lettem. Azóta itthon és nemzetközi szinten is ismertetem szülőkkel és pedagógusokkal a Pozitív Fegyelmezés alapjait és módszereit.